Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki Will Smith, amikor élete legrosszabb formájában van

default user icon
MME
A pandémia és az vele járó korlátozások nem csak minket, hanem a világsztárokat sem kímélték. Biztosan sokak számára ismerős az elmúlt 1-1,5 év küzdelmes időszaka a diéták, a helyes étrend és az otthon edzés verejtékes oltárán. Vannak, akiknek sikerült megőrizniük „versenysúlyukat", sőt olyanok is szép számmal akadnak, akik nem kevés izmot pakoltak magukra ebben az időszakban. Persze nem ismeretlen mindezek ellenkezője sem, amire a híres hollywoodi színész, Will Smith is hozott egy elég szembetűnő példát egy beszédes fotó formájában. 

Számtalan színész kényszerült már egy szerep miatt meghízni, vagy éppen csont soványra fogyni, ha éppen nem az izomnövelés volt a cél. Az ilyen jellegű átváltozásokat komoly szakemberek, életmód tanácsadók, dietetikusok követik, így nem csoda, hogy az adott karakter megformálásához elért eredmény, vagy éppen annak megszüntetése igen gyorsan történik.

Nos, Will Smith is biztosan gyakran dolgozott együtt ilyen szakemberekkel; gondoljunk csak az Ali című filmre, amiben Muhammad Alit, az olimpiai és világbajnok amerikai nehézsúlyú ökölvívót formálta meg, vagy éppen az a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban nyújtott szereplésére, amiben jelentős változáson kellett átesnie. Most azonban más a szitu.

A színész Instagram oldalán a napokban megosztott egy fotót, amin nem éppen a megszokott formában láthatjuk. Persze gondolhatnánk azt is, hogy egy újabb szerepre készül, ám a széldzsekis, alsónadrágos, mamuszos bejegyzésében ezt ő maga cáfolja.

- Ha őszinte szeretnék veletek lenni, akkor úgy érzem, soha nem voltam még ennyire rossz formában.

A kommentelők persze azonnal megnyugtatták. Volt aki segítségét ajánlotta személyi edzőként, ám a legtöbben úgy látták, hogy az ég világon semmi baj nincs a testével az elmúlt hónapokban felkúszott felesleg ellenére sem. Na, meg persze ő Will Smith, ezért olyan formában van, amilyenben lenni szeretne. A fotó egyébként egyetlen nap leforgása alatt több, mint 6 millió kedvelést kapott.

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek

Friss