Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Veszélyes fogyókúrás őrület terjed a TikTokon

default user icon
MME
Többmillió lájkot kapott már a TikTokon az a videó, amelyen egy fiatal lány fura edzésmódszerrel igyekszik még kockásabbá tenni a hasát. A szakértők szerint a gyakorlattól, egyáltalán nem tűnnek el a hasi zsírpárnák.

Janny14906 az tette híressé a közösségi médiában, hogy egy fura táncos videót osztott meg, amellyel állítása szerint lefaraghatjuk a hasi zsírpárnákat. Tény és való, hogy a gyakorlat nem idézi az eddig megszokott hasizom gyakorlatokat, talán emiatt is kapták fel olyan sokan. Janny szerint, ha naponta csak 5 percen át végezzük el az általa ajánlott hasizom tornát, akkor egy hónap múlva lapos lesz a hasunk.

Az insider.com-nak nyilatkozó személyi edző szerint azonban ezzel az edzésmódszerrel egyáltalán nem csökkentjük a zsírpárnáinkat, sőt inkább veszélyes a mentális és testi egészségünkre is. Arra figyelmeztet, hogy ha valaki fogyni szeretne, akkor a megfelelő edzésmunka mellett a táplálkozásra is oda kell figyelnie. Sportolásnál a kardió mozgás mellett érdemes saját testsúlyos gyakorlatokat is végezni, ám mindez másodlagos, ha nem figyelünk oda a kalóriabevitelre.

Hogy, mi ez a gyakorlat? Íme! Te kipróbálnád?

 

 4 EXTRÉM FOGYÓKÚRA, AMIT SOHA NE PRÓBÁLJ KI! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss