Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Előre elkészíthető húsvéti ételek: 14 hasznos recept

Ha húsvétvasárnap nem akarsz egész délelőtt a konyhában állni, készíts el néhány fogást előre, és tárold őket jól záródó dobozban. Íme 14 húsvéti finomság, melyek néhány napig simán elállnak a hűtőben.

Közeleg a húsvét, lassan meg kell tervezni a húsvéti menüt, melynek minden családban vannak fix, kihagyhatatlan elemei. 

Ilyen például a húsvéti sonka tormával és a fonott kalács, amelyeket szinte kötelező elkészíteni húsvétkor. De a töltött tojás, tojássaláta, sárgatúró, pogácsa, sonka- és sajttekercs, a répatorta vagy a linzer sem hiányozhat a húsvéti asztalról. A hidegtálakhoz készíthetünk göngyölt húst, egybesült fasírtot és salátát is.

Most azokat a húsvéti fogásokat gyűjtöttük össze, melyeket előre elkészíthetünk, ha gondosan becsomagoljuk, bedobozoljuk őket, 1-2 napot simán kibírnak húsvétig. Mi azt javasoljuk, a salátákat, krémeket, elő- és főételeket zárható tetejű dobozban tároljátok a hűtőben, azokat pedig, amelyek nem igényelnek hűtést, szintén jól zárható dobozban tárolhatjátok az ünnepekig.

SAJTOS-TORMAKRÉMES SONKATEKERCS >>>

KACSAMÁJPÁSTÉTOM BARNA VAJJAL >>>

KÖRÖZÖTT >>>

HÚSVÉTI SONKA HÁZI TORMÁVAL >>>

STEFÁNIA VAGDALT A HÚSVÉTI HIDEGTÁLRA >>>

MAJONÉZES KUKORICASALÁTA >>>

KRUMPLISALÁTA EGYSZERŰEN >>>

FRANCIASALÁTA >>>

SAJTTEKERCS, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>

SÁRGA TÚRÓ >>>

KEKSZSZALÁMI >>>

KLASSZIKUS LINZER >>>

EGYSZERŰ KEKSZTEKERCS >>>

TOJÁSLIKŐR HÚSVÉTRA >>>

Borítókép: Mindmegette

Még több húsvéti recept >>>

Ezek is érdekelhetnek