Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Franciasaláta (alaprecept)

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répát és a krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, majd a zöldborsóval együtt megfőzzük és leszűrjük. A leszűrt zöldségekhez hozzákeverjük az apróra vágott almát és ecetes uborkát.
  2. A mártáshoz a tejfölt kikeverjük a majonézzel, a mustárral, a sóval, borssal és egy kis citromlével, majd a zöldségkre öntjük és összekeverjük.
  3. A salátát tálalhatjuk rántott hús, vagy sült hús mellé.

13 BOMBAJÓ MAJONÉZES SALÁTA >>> 

7+2 SZUPER KRUMPLIS KÖRET, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>> 

15 EXTRA KÖRET HÚSOK MELLÉ, HA UNOD A RIZST ÉS A KRUMPLIPÜRÉT! >>>

12 HŰSÍTŐ SALÁTA, AMI TÖKÉLETES KÖRET A NYÁRRA! >>>  

Ezek is érdekelhetnek