Az alábbi levesek és főételek között tuti megtaláljátok a kedvenceteket, akár magatoknak, akár a családnak vagy a barátoknak főztök. Ha már a könyökötökön jön ki a húsleves és a rántott hús, de a sült krumplitól és a krumplipürétől is hidegrázásotok van, akkor változtassatok bátran a megszokásokon, és jöjjön valami olyan fogás a hétvégi menüsorban, amit régen vagy még egyáltalán nem próbáltatok. Ne féljetek kísérletezni, hiszen minél több recept elkészítését rögzítitek a fejetekben, annál jobban bővül a lehetséges ebédvariációk száma, a főzési gyakorlatok, praktikák fejlesztéséről nem is beszélve. Szóval irány a konyha, kapcsoljatok valamilyen zenét, és induljon a hétvégi főzés.
GULYÁSLEVES, AHOGY ANYUKÁM KÉSZÍTI >>>
TOJÁSPÖRKÖLT EGYSZERŰEN >>>
TÖLTÖTT PAPRIKA FŐTT KRUMPLIVAL >>>
DUPLASAJTOS TÉSZTA BACONNEL >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI KÖLESSEL >>>
EGRI HÚSLEVES GAZDAGON >>>
TEPSIS KRUMPLI FŰSZERES DARÁLT HÚSSAL >>>
PÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>>
SZTROGANOV-CSIRKEMELL >>>
KÍNAI SZEZÁMMAGOS CSIRKE >>>
SAJTOS-SONKÁS TÉSZTA SÜTVE >>>
SZÉKELYKÁPOSZTA >>>
VADASMÁRTÁS SERTÉSCOMBBAL >>>
TEPSIBEN SÜLT KOLBÁSZOS TÉSZTA >>>
Ajánljuk még: