hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-gombás spagetti

15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztának vizet forralunk, megsózzuk, és a tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. Amikor megfőtt leszűrjük a vizet, a tésztát beletesszük egy tálba és adunk hozzá egy kicsi olajat.
  3. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, forró olívaolajba tesszük, és üvegesre pároljuk.
  4. A gombát megpucoljuk és tetszőleges kockákra vágjuk és hozzáadjuk a hagymához és meg dinszteljük, fűszerezzük tetszőlegesen. Amikor már aranybarna hozzáadjuk a főzőtejszínt és kevergetjük amíg át nem melegszik.
  5. Amikor már tálalás készen van az étel, akkor a tányérra teszünk tetszőleges adag tésztát és pár kanál gombás masszát a végén pedig megszórjuk reszelt sajttal. 

 Még több gombás recept itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss