Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A tökéletes rántott hús és panír titka: így lesz ropogós a bunda, szaftos a hús és tiszta a konyha

A hétvégi ebédről nem hiányozhat a jó rántott hús. A tökéletes rántott hús elkészítésének fortélyait mindenkinek ismernie kell! Mi most videón mutatjuk, mire figyelj, hogy a bunda ropogós legyen, a konyha pedig tiszta maradjon!

Egyesek a szaftosabb, zsírosabb húsokat szeretik rántva, mások a soványabb szeletekért vannak oda, és van, aki az olyan különlegességet kedveli, mint a rántott csirkeszárny vagy csirkecomb. Bármilyen szelethúst is panírozunk, oda kell figyelni néhány alapvető dologra ahhoz, hogy minden tökéletes legyen.

Mitől lesz tökéletes a rántott hús?

A rántott szelet át van sülve, de nincs kiszáradva, a panír egyenletesen bevonja a húst, ropog, de nincs megégve. Persze nemcsak a kész rántott hús számít, hanem az is, hogy a panírozás és a sütés mekkora kosszal és mennyi kellemetlen szaggal jár, sokan ugyanis ezek miatt se vágnak bele a sütésbe!

Hogy elkerüld az olajszagot és a hatalmas rendetlenséget a konyhában, nézd meg a Mindmegette panírkisokosát, a videóban ugyanis rengeteg hasznos tanácsot találsz ahhoz, hogy tökéletes legyen a rántott hús!

Borítókép: Mindmegette

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss