Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.
Mit keverjünk a zsemlemorzsába, hogy pikánsabb legyen a rántott hús? Mivel érdemes felverni a tojást, hogy ne száradjon ki a husi? Öt tényleg szuper praktika, hogy garantáltan ütős legyen a vasárnapi rántott hús.
Videó
Az apró, ropogós falatokat mindeni szereti, de különösen a gyerekek körében örvend népszerűségnek a kicsit már megbarnult sült krumpli, vagy bármi, ami panírozva van. A csirkenuggets ezért mondható szerencsés fogásnak, ha pedig mindenféle extrával tovább lehet fokozni az ízhatást és a ropogósságot - sajttal, fűszerekkel, csipsszel, krékerrel - akkor a felnőttek is boldogan falják majd!
Stern Ágnes
Feldobnád egy kicsit a rántott húst (rontott gombát, rántott sajtot…)? Nem csak a liszt, tojás zsemlemorzsa kombináció létezik. Mutatunk néhány egyszerű és remek ötletet.
A ma kezdődő foci vb meccs-dömpingje miatt nem árthat, ha olyan vacsorákkal készülünk, amelyek gyorsan elkészíthetőek, és a kanapén ülve, a tévét bámulva, a nagy izgalmak közepette, fél kézzel is elfogyaszthatóak. És persze, ha még sörkorcsolyaként is funkcionálnak, az már csak a hab a tortán. Vagyis, a sörön. Próbáljátok ki ezt a sajttal töltött, bundás fasírtrudacskát!
Szinte hagyomány a vasárnapi rántott hús, de hogy finom is legyen, annak bizony van néhány titka. A ropogós bunda és az omlós hús tökéletes párosa néhány praktikával biztosan sikerülni fog!