Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkával-sajttal töltött rántott hús

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtot 4 szeletre vágjuk, a sonkaszeleteket félbe. A tojást habosra keverjük.
  2. A filéket megmossuk, szárazra töröljük és kissé kiklopfoljuk. Mindbe 1-1 zsebet vágunk, és megtöltjük 1-1 szelet sajttal és sonkával. A töltött filéket kissé ellapítjuk, sózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk mindet a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában.
  3. Az olajat felforrósítjuk, majd közepes lángon aranyszínűre sütjük benne a töltött-panírozott húsokat. Végül mindet papírtörlőre szedjük. Tálaláskor egy kevés zöldfűszerrel díszíthetjük. Hasábburgonya vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.

12 SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL, AMIT AZONNAL MEG AKARSZ ENNI >>>

7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>>

 

Ezek is érdekelhetnek