hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkával-sajttal töltött rántott hús

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A sajtot 4 szeletre vágjuk, a sonkaszeleteket félbe. A tojást habosra keverjük.
  2. A filéket megmossuk, szárazra töröljük és kissé kiklopfoljuk. Mindbe 1-1 zsebet vágunk, és megtöltjük 1-1 szelet sajttal és sonkával.
  3. A töltött filéket kissé ellapítjuk, sózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk mindet a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában.
  4. Az olajat felforrósítjuk, majd közepes lángon aranyszínűre sütjük benne a töltött-panírozott húsokat.Végül mindet papírtörlőre szedjük.
  5. Tálaláskor egy kevés zöldfűszerrel díszíthetjük. Hasábburgonya vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss