Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Banános-áfonyás zablepény

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Keverőtálba tesszük a megpucolt banánt, és villával összetörjük. Hozzákeverjük a tojást, a sót, a fahéjat, a vaníliát, a nádcukrot és a zabpelyhet, majd felöntjük kb. 1 dl laktózmentes tejjel. Összekeverjük és állni hagyjuk.
  2. A megmosott áfonyát felöntjük egy kevés tejjel, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
  3. Egy serpenyőben kókuszzsírt hevítünk, és a masszából egy púpos evőkanálnyi adagot beleteszünk, lelapítjuk, majd mindkét oldalát megsütjük. Ugyanígy kisütjük a többi lepényt. Az áfonyaszósszal és banánkarikákkal tálaljuk.

    Íme a recept videón >>> 

    MÉG TÖBB BANÁNOS RECEPT >>> 

    ZABPEHELY, A CSODAALAPANYAG - A LEGJOBB RECEPTEK EGY HELYEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss