Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sóskamártás

35 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A sóskamártás elkészítéséhez meghámozzuk a karalábét. Felkockázzuk, majd egy tepsibe dobjuk. Felöntjük az alaplé felével, és forró sütőben puhára sütjük.
  2. Ezután átöntjük egy fazékba, felöntjük a maradék alaplével, hozzáadjuk a megmosott, darabokra tépkedett sóskát. Megsózzuk, megborsozzuk, és néhány percig főzzük, amíg a sóska össze nem esik.
  3. Botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a keményítővel kikevert tejfölt és a felaprított kaprot. Végül pár csepp citromlével vagy ecettel ízesítjük a mártást.

NÉZD MEG A SÓSKAMÁRTÁS ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss