Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sóskamártás

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Meghámozzuk a karalábét. Felkockázzuk és egy tepsibe dobjuk. Felöntjük az alaplé felével és forró sütőben puhára sütjük.
  2. Ezután átöntjük egy fazékba, adunk még hozzá alaplevet, hozzáadjuk a megmosott és darabokra tépkedett sóskát, sózzuk, borsozzuk, néhány percig főzzük, amíg a sóska össze nem esik.
  3. Botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a keményítővel kikevert tejfölt és az aprított kaprot. Pár csepp citromlével, vagy ecettel beízesítjük a mártást.

    NÉZD MEG A sóskamártás elkészítését videón:

Ajánljuk még:

EGYSZERŰ SÓSKA FŐZELÉK>>> 

KRUMPLIGOMBÓC SÓSKAMÁRTÁSSAL>>> 

CSIRKEMELL SÓSKAMÁRTÁSBAN STEAK BURGONYÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss