hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sóskamártás

35 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A sóskamártás elkészítéséhez meghámozzuk a karalábét. Felkockázzuk és egy tepsibe dobjuk. Felöntjük az alaplé felével és forró sütőben puhára sütjük.
  2. Ezután átöntjük egy fazékba, adunk még hozzá alaplevet, hozzáadjuk a megmosott és darabokra tépkedett sóskát, sózzuk, borsozzuk, néhány percig főzzük, amíg a sóska össze nem esik.
  3. Botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a keményítővel kikevert tejfölt és az aprított kaprot. Pár csepp citromlével vagy ecettel beízesítjük a mártást.

NÉZD MEG A SÓSKAMÁRTÁS ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN:

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss