Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
A sóska a spenót ikertestvére, ami nemcsak a színükön, és az elkészítésük módjában mutatkozik meg, hanem azon is, ahogy az emberek hozzájuk viszonyulnak.
PATAKY KRISZTINA
Cikk
Zöld csütörtök a húsvét előtti hét, vagyis a nagyhét csütörtöke. Ezen a napon a hagyományőrzők csak és kizárólag zöld zöldséges vagy zöldfűszeres, húsmentes ételeket fogyasztanak. Éppen ezért olyan spenótos, sóskás, medvehagymás, brokkolis, és pestos fogásokat gyűjtöttünk nektek össze, amik olyan finomak, hogy a húsimádók is kétszer szednek belőlük.
Somogyi Bea
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Jöjjön hát a sóska - ezúttal nem sült krumplival és tükörtojással, hanem egy pici kaporral. Próbáljátok ki, megéri!
Klock Eszter
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Ki ne imádná a lélekmelengető főzelékeket? Most három klasszikus kedvencet mutatunk - egy kis csavarral. Hétvégére tökéletesek, és mindenki megtalálja közülük a kedvére valót. Íme!