Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készíts szalámirózsát, látványos és zseniális vendégváró - Videó

default user icon
MME
Legyen szó buliról vagy családi összejövetelről, a szalámirózsának ott kell lennie az asztalon! Mutatós és rendkívül ötletes vendégváró, amit nagyon egyszerű elkészíteni. A vendégek odáig lesznek érte!

Ha partit rendez az ember, nemcsak arra kell odafigyelni, hogy a vendégvárók, az édes-sós falatok, valamint az italok mind finomak legyenek, hanem arra is, hogy már a tálalás lenyűgözze a meghívottakat. A szalámirózsa egy pofonegyszerű vendégváró, amit akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetsz!

Így készül a szalámirózsa, a zseniális vendégváró!

A szalámirózsához nincs másra szükség, csak a kedvenc szalámidra és egy pohárra. A felvágottat egyesével hajtsd rá egy pohár (például borospohár) szájára, majd rétegezd egymásra a szalámiszeleteket.

A műveletet egészen addig végezd, amíg a szalámik szinte ki nem töltik a pohár száját. Ezután egyszerűen fordítsd fejjel lefelé a poharat a tálalótányérra vagy deszkára, majd óvatosan emeld le róla a poharat. A végeredmény egy rendkívül mutatós szalámirózsa, melyből többet is készíthetsz, akár különféle szalámikból.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss