Az ünnepi asztal csodálatos díszei lehetnek ezek a mutatós mézeskalácsok az ehető adventi naptár mellett felsorakoztatva. Jól zárható dobozban akár hetekig is elállnak, és persze puhák is maradnak, így már jóval karácsony előtt elkészítheted. Ha figyelmesen követed következő receptvideónkat, akkor a siker nálad is garantált.
hozzávalók:
A tésztához
- 1 kg liszt
- 25 dkg puha vaj
- 30 dkg méz
- 5 tojás
- 5 ek. tej
- 4 dkg porcukor
- 16 g szódabikarbóna
- 1 cs. mézeskalács fűszerkeverék
- csipet só
A mázhoz
- 20 dkg porcukor
- 1 db M-es tojásfehérje
- 1 ek. étkezési keményítő
- 1 csipet só
- 2 csepp citromlé
A RÖGTÖN PUHULÓ MÉZESKALÁCS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>
Ajánljuk még: