Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem hiszed el, milyen kalóriadús ételekkel fogy Schobert Norbi

default user icon
MME
A fitneszguru nem számolgatja a kalóriákat, állítása szerint egy igazi hagyományos, magyaros menüsorral is le lehet dobni a kilókat.

Schobert Norbi szerint a fogyás titka nem a kalóriák számolgatásában rejlik, akár egy első hallásra nem éppen diétásnak tűnő fogás is segíthet abban, hogy leolvadjanak rólunk a plusz kilók.  

Instagram-oldalán legutóbb olyan videót osztott meg, amiben bemutatja, milyen magyaros finomságokat vacsorázik. Ám szó sincs „bűnözésről”! A kétfogásos menü, amit összeállított magának, hiába kalóriadús, igencsak diétás fogásnak számít.

És hogy mi van a tányérján?  Előételnek egy húsos-zöldséges betyárlevest választott, második fogásként pedig sertéspörköltet, sült császárszalonnát, párolt káposztát, savanyú uborkát, valamint töpörtyűt fogyasztott. Sőt, még egy koktélt is legurított hozzá! „Így is fogyni fogok, a kalória nem érdekel” – mondja a videó végén.

 

Ha megkívántad a sertéspörköltet, ezzel a recepttel nem lőhetsz mellé!

SERTÉSPÖRKÖLT

Hozzávalók:

  • 2 ek. zsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 ek. pirospaprika
  • 60 dkg sertéscomb

Elkészítése:

1. A sertéspörkölt elkészítéséhez a vöröshagymát megtiszítjuk, felkockázzuk, és 1 evőkanál felolvasztott zsíron megdinszteljük.

2. Amikor már üveges, meghintjük pirospaprikával, összekeverjük, majd 1 perc múlva, nehogy a paprika odakapjon és megkeseredjen, mehet bele a kb. 1 × 1 centis kockákra vágott hús.

3. Összekeverjük, megsózzuk, és egy pár percig, közepes lángon, időnként megkeverve pároljuk. Ráöntünk kb. 1 dl forró vizet, ismét megkeverjük, és közepes lángon, fedő alatt puhára főzzük.

4. Amikor már állagra megfelelő, fedő nélkül főzzük pár percig, hogy a szaft jó sűrű legyen.

 

Nyitókép forrása: Mediaworks archívum

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek