hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült miért volt kövér kisgyerek Schobert Norbi - videó!

default user icon
MME
A Konyhafőnök VIP tegnapi adásába, a sztrók után hősként visszatérő Schobert Norbert újabb elismerést zsebelhetett be a séfektől: egy családi recept alapján olyan süteményt készített, hogy a séfek és Zé számára is nyilvánvalóvá vált, miért volt kövér kisgyerek korában Norbi.

A csütörtöki versenynap második feladatában mézes alapú sütiket készítettek a párokba rendezett celebversenyzők, mégpedig rögtön három félét: 20 darab mézes puszedlit, mézes krémest és 20 darab mézeskalácsot kért a zsűri.

A Schobert Norbi- Tóth Vera duóból Norbi kezdte a mézes tészta előállítását, és nem hallgatott sem Jenő séfre, sem Verára, sem a receptre, mert elhatározta, hogy ő azt a mézes tésztát készíti majd el, amit a Kővágóörsön még gyerekként a dadájától tanult. Ugyanabból a tésztából készült mindhárom desszert, és a három különböző sütési hőfoktól lett más és más az állaguk.

 

Norbi és Vera is rettenetesen izgultak a kóstoláskor, és amikor Jenő a mézes krémesbe, Zé pedig a puszedliba harapott, nem volt kérdés többé, hogy jó döntés volt-e Norbinak a saját feje után menni - és az sem, vajon miért volt kövér kisgyerek az alakreformer fitneszguru.

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss