A felengedett brokkolit tepsibe tesszük, és a 220 fokos sütőbe toljuk néhány percre, hogy kissé megszikkadjon. A gnocchit forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint kifőzzük. A megmosott koktélparadicsomot és a leszűrt mozzarellát négyfelé vágjuk.
A brokkolit és a gnocchit összekeverjük a paradicsomszósszal, azután egy kevés sóval, borssal és paprikával meghintjük. A keveréket kiolajozott tűzálló tálba simítjuk.
A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. Kissé kiklopfoljuk őket, sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olajon mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük. Végül a tálban elrendezzük a paradicsommal, továbbá a mozzarellával együtt, és a 220 fokos sütőben 10 percig sütjük. Forrón, néhány levél bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre