Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd hétvégén? 10 isteni fogás böjtölőknek és húsevőknek!

default user icon
MME
Nagyböjt első hétvégéjére egyszerűen elkészíthető húsos és húsmentes recepteket is hoztunk, hogy ha van olyan család, ahol mindkét igénynek meg kellene felelni, ne kelljen órákat a konyhában, a tűzhely mellett töltenie annak, aki ezeket elkészíti!

Elérkezett a nagyböjt első hétvégéje, amikor az emberek egyik része már igyekszik húsmentesen étkezni, míg a másik része leginkább ugyanazt enné, mint eddig. Nehézséget leginkább akkor okoz ez, ha ennek a két típusnak egyszerre kell megfelelni a vasárnapi ebédnél, tehát minimum kétféle főételt kell főzni. Úgy gondoltuk, ez nem olyan ritka jelenség, ezért most egy csokor olyan receptet hoztunk, amiben kizárólag egyszerű, gyorsan – akár párhuzamosan is – elkészíthető fogások szerepelnek, vegák és húsban gazdagok vegyesen!

SPENÓT TÜKÖRTOJÁSSAL >>> 

ZÖLDFŰSZERES LASAGNE >>>

GOMBAPAPRIKÁS TEJFÖLLEL >>>

SPENÓTOS-RICOTTÁS PALACSINTATEKERCS >>>

CSŐBEN SÜLT GOMBÁS KARFIOL >>>

SORRENTÓI PARADICSOMOS TÉSZTA >>>

KRÉMES GOMBÁS CSIRKE >>> 

HAGYOMÁNYOS RESZTELT CSIRKEMÁJ >>> 

TEPSIS SAJTOS KARAJ RUKKOLÁS KRUMPLIPÜRÉVEL >>> 

 TERIYAKI CSIRKEMELL - 3 HOZZÁVALÓBÓL >>> 


Akár innen, akár saját kútfőből választasz receptet, a végeredményt mindenképpen oszd meg velünk is Facebookon, a Főzzünk együtt a Mindmegettével csoportban. Munkátokkal másokat is inspirálhattok a konyhában, így sokkal több lesz a hétvégi menüd, mint egy egyszerű ebéd.

Ezek is érdekelhetnek

Friss