Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bárki megnyerheti az IKEA gigantikus húsgolyóját, amivel a teljes ünnepi menüt kiválthatod

default user icon
MME
Az IKEA megalkotta ikonikus húsgolyójának monumentális változatát, amitől az áruház szerint akár 25 ember is bőven jóllakhat. A négy és fél kilogrammos meteorra emlékeztető behemót ízre semmiben nem különbözik klasszikus és egyben kisebb fajtájától, hiszen ugyanazokból az alapanyagokból áll.

Az IKEA monstrum húsgolyójával csak az a probléma, hogy a világon egyedül a briteknél elérhető, és csak sütésre kész állapotban lehet hozzájutni egy nyereményjáték keretein belül. Megvásárolni sajnos nem lehet. A méreteit elnézve csak annak érdemes játszani, akinek van akkora sütője, hogy elkészítse, ugyanis a nem mindennapi húsgolyó, még egy pulykát is lazán leköröz a nagyságát tekintve. Az alábbi videón is jól látszik, hogy nem viccelnek a svédek, és ezzel valóban jóllakat akár egy teljes focicsapat edzőikkel és a partjelzőkkel együtt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IKEA UK (@ikeauk) által megosztott bejegyzés

Ha esetleg a szigetországban élsz és örülnél egy ilyen nyereménynek, akkor a korlátozott számban elérhető húsgolyóra az IKEA-áruházakon belüli nyereményjátékon keresztül pályázhatsz.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek