Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kukoricás csirkemell

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát egy nagy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra darabolt csirkemellet, s bazsalikommal, majoránnával, sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük. Ezután lefedve megpároljuk 5 perc alatt.
  2. Ha a hús megpuhult, nagy lángon elfőzzük a levét, majd beleöntjük a tejszínt, beleszórjuk az összevágott kaprot, s egyszer összerottyantjuk, majd hozzáadjuk a levétől leszűrt kukoricát, és újra összeforraljuk. Rizsköretet kínálunk mellé.

TEJSZÍNES-GOMBÁS-BACONÖS CSIRKE 

KUKORICÁS FASÍRTGOLYÓK SÜLTPAPRIKA-MÁRTÁSSAL 

KUKORICÁS RIZOTTÓGOLYÓ (ARANCINI) PARADICSOMOS MÁRTOGATÓSSAL 

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek