Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kukoricás-gombás csirkeragu

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A húst 4 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát 4 részre vágjuk, majd kicsumázzuk, és a hússal egyforma darabokra vágjuk. Megtisztítjuk a gombát, megmossuk és konyharuhába helyezzük, hogy leszáradjon. A hagymát apró kockára vágjuk.

Az így előkészített hozzávalókat: hús, paprika, gomba, hagyma sorrendben kevés olajon külön-külön megpirítjuk, majd kiszedjük.

A bort a fűszerekkel a pirításból visszamaradt léhez adjuk, és felforraljuk. Belekeverjük a megpirított hozzávalókat, és fedő alatt pároljuk.

Az utolsó 5 percben hozzáadjuk a kukoricát és a tejszínt, összeforraljuk, ízesítjük és tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss