hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus cordon bleu

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A húst megtisztítjuk, és négy egyforma szeletre vágjuk. A szeleteket kiklopfoljuk, majd megsózzuk és borsozzuk. Az egyik felükre 1-1 szelet sonkát és sajtot fektetünk, majd a másik felüket ráhajtjuk a töltelékre, és összeklopfoljuk a széleket.

2.

A megtöltött szeleteket először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalukat. Konyhai papírtörlőre szedjük. Cikkekre vágott citrommal tálaljuk. Jól illik hozzá a petrezselymes főtt burgonya.

7 BEVÁLT TRÜKK, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A CORDON BLEU! >>> 

11 EGYSZERŰ TÖLTÖTT CSIRKEMELL A GÖNGYTÖLTTŐL A CORDON BLEU-IG >>> 

A LEGFINOMABB RÁNTOTT ÉTELEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek