Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykafasírt cordon bleu ízesítéssel

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykacombot megtisztítjuk, felcsíkozzuk, ledaráljuk.
  2. A hagymát és fokhagymát megpucoljuk, felaprítjuk és zsíron megdinszteljük a vörös hagymát, majd a végén a fokhagymát is. Lehúzzuk a tűzről, majd pirospaprikát adunk hozzá.
  3. A zsemlét a tejben megáztatjuk, majd kézzel elpépesítjük.
  4. A darálthúst megsózzuk, megborsozzuk és a dinsztelt hagymánkkal, a tojással, az áztatott zsemlével alaposan összedolgozzuk.
  5. A cheddar sajtot és a sonkát nagyobb kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a fasírt mixhez.
  6. Kiadagoljuk a fasírtot, meghempergetjük a morzsában és megsütjük a zsírban.

 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 1. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜL A SÜTŐBEN FŐTT HÚSLEVES>>> 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 2. RÉSZ: ÍGY NEM LESZ KEMÉNY ÉS KESERŰ A CSIRKEMÁJ>>> 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 3. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜL A ROPOGÓS, CSÍPŐS CSIRKESZÁRNY>>> 

Ezek is érdekelhetnek