Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Sinka Endre
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Ukrajna meghátrált: itt a magyar vétó eredménye
Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant - fotó
Molnár Gusztáv exe szerelmes képet posztolt: „Köszönöm a sorsnak, hogy hozzád vezetett”
Reagált Ukrajna Orbán Viktor reggeli kijelentésére
Gigantikus ufót láttak az égen, 300 ember volt szemtanúja a hátborzongató jelenségnek
A legdrágább magyar, akit nem érdekelt sem a pénz, sem a világhír – jön a Műcsarnok centenáriumi Reigl Judit-kiállítása
„Kielégítőbb, mint gondolnád” – írta a testvérének egy férfi, aki megölte a feleségét
5 finom birsalmalekvár recept a fanyar ízek kedvelőinek
Az állítható magasságú íróasztal 7 legfontosabb előnye (x)
A tested csodákra képes: így veszi fel a harcot a kórokozók, baktériumok ellen(x)
Hihetetlen! Ezzel a módszerrel védekezik az Aldi a bolti lopások ellen
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Cikk
MTI
Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer a meghatározott űrtartalmú fém, üveg és műanyag palackokra és dobozokra.
Recept válogatás
Az sosem baj, ha a hűtőben lapul egy csomag konyhakész leveles tészta, hiszen villámgyorsan és pofonegyszerűen lehet belőle mennyei csigákat, batyukat, párnákat készíteni. Most olyan sós, leveles tésztából készült finomságokat gyűjtöttünk össze, amik pont olyan finomak, mint a sarki pékségben!
Szeptember 29-én este véget ért A Konyhafőnök tizedik, jubileumi évada, melyben újra egy nő győzedelmeskedett.
Mindennapi kenyerünket rengeteg változatban megkaphatjuk a jóillatú pékségekben, de vannak, akik egész évben otthon sütik a kenyeret az egyre népszerűbb kenyérsütő gépekkel. Ha mindenki nem is ennyire ínyenc és kitartó, hogy maga süsse a kenyeret, egyszer egy évben, az új kenyér ünnepén azért sokan kipróbálják a kenyérsütést. Következzenek a legjobb kenyér receptek a ciabattától a naanig, a szódástól a kovászos csodáig!
Újra eltelt egy hét, és megint fakanalat ragadnak még azok is, akik egész héten kerülték a konyhát. A nagy kérdés persze most is az, hogy mi legyen az ebéd? Szokás szerint két menüvel is segítünk, hogy ne kelljen ezen gondolkodni. Jó főzőcskézést!
Virág Katalin
A piskóta alapú süteményekkel kapcsolatban egy aggodalom merül fel mindig: mi van, ha túl száraz lesz a tészta? Ha aznap tökéletes is - mi lesz vele másnap? Van egy extra hozzávaló, amivel többé nem kell ezen izgulni, ugyanis nem csak habkönnyű, de puha és szaftos is lesz a végeredmény!
PATAKY KRISZTINA