Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában. Mészáros Balázs most azt mutatja meg nektek, hogy készíthettek pulykafasírtot cordon bleu ízesítéssel.
A sajt és a csirkemell remek páros, ebből a két hozzávalóból fejedelmi ételeket lehet készíteni. A szárazabb húsú csirkemellet már azzal feldobjuk, ha megtöltjük valamilyen sajttal. A tölteléket még variálhatjuk sonkával, zöldséggel is.
DÖMÖTÖR VIOLA
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
PATAKY KRISZTINA
Cordon Bleu, amit sokan egyszerűen sajttal és sonkával töltött pulykamellnek hívnak, mert nem pontosan tudják, hogy is kell kiejteni a nevét.
Török Zsuzsa
Tudod, hogy mi köze van a sonkával és sajttal töltött, bundázott hússzeletnek a Szentlélek Lovagrendhez? Ismerd meg a cordon bleu történetét!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Chrenkó Viki
7 jó tanács, hogy a saját konyhádban is olyan profin készíthesd el ezt a közkedvelt nemzetközi fogást, mint egy mesterszakács.