Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd húsvét előtt? Gyors és kímélő fogások a nagyböjt utolosó napjaira!

default user icon
MME
Van még egy pár nap húsvétig, és bár mindenki az ünnepi menüsor összeállításával van elfoglalva, és sonkafőzési tippek után kutat a neten, azért enni, addig is kell valamit. Összeszedtünk hát egy pár villámgyorsan elkészíthető, könnyű fogást, húsosakat és húsmenteseket vegyesen, hogy mindenki találjon köztük ínyére valót!

A nagyböjt utolsó napjaival a húsvéti készülődés véghajrájába érkeztünk. Ilyenkor fejben már mindenki az ünnepi lakomára készül, azon agyal, hol vegye meg a sonkát, milyen süteményt süssön, vagy idén elkészítse-e a sárgatúrót, amiről annyit olvasott már. Na, de enni, addig is kell, nem igaz? Az alábbi receptekben az a nagyszerű, hogy egyszerűek, gyoran elkészülnek, nem túl költségesek, és a gyomrot sem terhelik meg túlságosan - és pesze mind isteni finom! Nagyheti menüajánlók következik:

Húsevőknek:

ALFREDO TÉSZTA (KRÉMES TEJSZÍNES TÉSZTA) >>>

TERIYAKI CSIRKEMELL - 3 HOZZÁVALÓBÓL >>>

KRÉMES GOMBÁS CSIRKE >>>

PARADICSOMOS-TEJSZÍNES CSIRKEMELL >>>

RAKOTT KARFIOL (A KLASSZIKUS RECEPT) >>>

KRÉMES PARMEZÁNOS KELBIMBÓ BACONNEL >>> 

 

Böjtölőknek:

TEJSZÍNES-SPENÓTOS RAKOTT KRUMPLI >>>

KLASSZIKUS ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>>

ZÖLD ISTENNŐ TÉSZTA >>>

KRÉMES SPENÓTFŐZELÉK >>> 

Céklás-diós bulgursaláta feta sajttal >>>


Ezek is érdekelhetnek