Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Céklás-diós bulgur feta sajttal

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A céklás-répás-diós bulgur elkészítéséhez egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk, beledobjuk a felkockázott, nyers céklát, majd pár perc után a felkarikázott répát is.
  2. Ahogy dinsztelődik a zöldség, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a félbevágott, és vékony csíkokra szeletelt vöröshagymát. Összekeverjük, majd kisvártatva rádobjuk a durvára tört diót is.
  3. Pár perc kevergetve pirítás után felöntjük a zöldségalapével, és közepes lángon addig főzzük, amíg a lé szinte teljesen elpárolog és a zöldségek megpuhulnak.
  4. Ha kész, levesszük a serpenyőt a tűzhelyről, fetát morzsolunk a tetejére, és párolt bulgurral tálaljuk.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A CÉKLÁS-RÉPÁS-DIÓS BULGUR FETA SAJTTAL:

Ezek is érdekelhetnek

Friss