hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-spenótos rizottó

55 perc
mester
átlagos
5 adag
Hozzávalók
  • 25 dkg barna kis csiperkegomba (Chefgomba)
  • 50 dkg rizs 22,5 dkg bébispenót (nekem apróra vágott fagyasztott volt)
  • zöldfűszerek (petrezselyem, kapor, bazsalikom)
  • 3 ek olaj
  • 1 nagy tv paprika
  • kb 1,4 dl víz
  • + gluténmentes sörélesztő a tetejére

Elkészítés

  1. A paprikát megmossuk, apróra vágjuk.
  2. A gombát alaposan megmossuk, majd felvagdossuk.
  3. A paprikát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát , összekeverjük, pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst.Jól elkeverjük.
  4. Sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük a vízzel.
  5. Amikor félpuhára főtt, akkor hozzáadjuk a bébi spenótot, majd készre főzzük.
  6. Tálaláskor megszórjuk gluténmentes sörélesztőpehellyel.

 

Megjegyzés

Villám ebéd vagy vacsora ötlet - Kiss Mona

Ezek is érdekelhetnek