hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés-spenótos rakott tócsni

MME MME
70 perc
egyszerű
megfizethető
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

    1. A csirkés-spenótos rakott tócsnihoz meghámozott krumplit finomra reszeljük, majd alaposan összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a tejföllel, a megtisztított, felaprított hagymával, valamint ízlés szerint sóval és borssal.
    2. A felengedett spenótpürét simára keverjük a keményítővel, egy kevés sóval és az őrölt szerecsendióval. Ezután a megtisztított, apróra kockázott csirkemellet beleforgatjuk. 
    3. Egy vékonyan kivajazott tűzálló tálba simítjuk a tésztamassza felét, aztán  ráhalmozzuk a tölteléket, majd a maradék tésztát elosztjuk rajta. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-50 perc alatt készre sütjük. Tejföllel a tetején tálalva az igazi!

Ezek is érdekelhetnek