Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés-spenótos rakott tócsni

MME MME
65 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A csirkés-spenótos rakott tócsni elkészítéséhez a meghámozott burgonyát finomra reszeljük, majd alaposan összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a tejföllel, a megtisztított, felaprított hagymával. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. 
  2. A fagyasztott spenótpürét felengedjük, simára keverjük a keményítővel, egy kevés sóval és csipetnyi őrölt szerecsendióval. Ezután a megtisztított, apróra kockázott csirkemellet beleforgatjuk.
  3. Egy vékonyan kivajazott tűzálló tálba simítjuk a tésztamassza felét, aztán ráhalmozzuk a tölteléket, majd a maradék tésztát elosztjuk rajta.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.
  5. Tejföllel a tetején tálalva az igazi!

Nézd meg videón, hogyan készül a csirkés spenótos rakott tócsni!

Ezek is érdekelhetnek

Friss