Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
A juhtúrós sztrapacska az az étel, melyet szinte mindenki szeret, ami nem is csoda, hiszen ellen lehet-e állni az olvadó juhtúróval krémessé vált burgonyás tésztának, amelyen gazdagon pihennek a pirított szalonnapörcök? Kizárt! Íme a legjobb juhtúrós sztrapacska recept videón!
CSEH JÁNOS
A juhtúrós sztrapacska szalonnával sokak kedvence, elkészíteni azonban nem annyira egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Tippjeinkkel segítünk tökéletes fogást varázsolni az asztalra!
Sebestyen Ildiko
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Ildikó Anita
A tojásos nokedli - vagy éttermi kínálatban tojásos galuska - nemzeti ételünknek számít. Elmaradhatatlan kísérője a tavasz első friss zöldsége, a fejes saláta.
Török Zsuzsa
A hüttének nevezett alpesi menedékházakat egyaránt szívesen látogatják a sportolástól megéhezett és a hangulat kedvéért betérő vendégek.
Wessely Márta
Ki ne ismerné a szűkös napokat, amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni? Szerencsére olcsó alapanyagokból is készülhet kiadós és ízletes étel, ha ügyesen zsonglőrködünk. A takarékos háztartásnak ugyanis egyetlen titka a tehetséges háziasszony!
Vass Lászlóné
Chrenkó Viki
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Varga Noémi
Ha szereted a Palócföld jellegzetes ízeit, próbáld ki autentikus receptjeinket, és tudj meg minél többet erről a szép vidékről!
Kovács Marcsi
Északi szomszédaink konyháján érződik, hogy az idők folyamán sok mindent átvettek a környező népektől, de kétségtelenül vannak saját specialitásaik is. Következzen néhány kevésbé ismert, ám annál finomabb fogás!
Nemes-Pádár Csilla
Ha a szlovák gasztronómiára terelődik a szó, mindenkinek először a juhtúrós sztrapacska jut eszébe, ám egyfelől a sztrapacska és a juhtúrós galuska két különböző étel, másfelől pedig: még annyi felfedezni valót tartogat északi szomszédunk konyhája!
Putóczki Gáborné