Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós sztrapacska

45 perc
rafinált
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük, a levét lecsepegtetjük. Hozzákeverjük a tojást, a csipet sót és annyi lisztet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.
  2. Egy fazékban vizet forralunk, és galuskaszaggatón kiszaggatjuk a tésztát, és megfőzzük.
  3. Közben a felkockázott szalonnát kisütjük, a megfőtt sztrapacskát leszűrjük. A tetejére túrót morzsolunk, tejföllel meglocsoljuk, végül a szalonnakockákat is rászórjuk.

ÍME A TÖKÉLETES SZTRAPACSKA TITKA! >>>

OLCSÓ RECEPTEK, KIADÓS ÉTELEK A RIZSES HÚSTÓL A TÓCSNIN ÁT A SZTRAPACSKÁIG >>> 

KLASSZIKUS SZTRAPACSKA >>>

 

Ezek is érdekelhetnek