Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutálisan mogyorós bejgli, ahogy Szabi, a pék készíti

default user icon
Mitől lesz igazán, márványos a bejgli? Milyen töltelékkel dobhatjuk fel a karácsony legkedveltebb süteményét, ha már unja a család a diót és a mákot? Szabadfi Szabolcs videójából minden kérdésre választ kaptok!

Szabadfi Szabolcs, vagy ahogyan a legtöbben ismeritek Szabi, a pék, belvárosi éttermében vendégeskedtünk. Az Ide süss! zsűritagja lépéséről lépésre mutatta meg nekünk, hogyan készíti a pirított mogyorós bejglit! Elárulta, hogyan kell a tölteléket rárakni a tésztára, hogy később könnyen dolgozhassunk vele, de végre az is kiderül, hogyan kell keleszteni a bejglit, hogy igazán márványos, ünnepi köntösbe öltözzön!

A BEJGLIHEZ TARTOZÓ RECEPTET, ITT TALÁLJÁTOK!

Ezek is érdekelhetnek

Friss