Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Szabi, az ország pékje kétségtelenül az egyik legszimpatikusabb figurája ma a hazai gasztronómiának, aki nemcsak személyisége, hanem megkérdőjelezhetetlen szakértelme miatt lett sokak kedvence, példaképe.
Idén ismét összegyűltek a legmenőbb pizzások Olaszországban, és tegnap elkezdődött a megmérettetés. A Magyar Pizzaválogatott mellett Szabadfi Szabi immár ötödször indul a zömmel olasz pizzások között.
Húsvéti fonott kalács, babka, házi kenyér, pogácsa... Szabi, a pék megmutatja, hogy készítheted el ezeket a finomságokat otthon, házilag a húsvéti asztalra.
Videó
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Jöjjön most egy olyan sajtos pogácsa, amilyet még nem kóstoltatok: kétféle sajattal, és némi snidlinggel megbolondítva!
Mitől lesz igazán, márványos a bejgli? Milyen töltelékkel dobhatjuk fel a karácsony legkedveltebb süteményét, ha már unja a család a diót és a mákot? Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi a pék videójából minden kérdésre választ kaptok!
Itt az idő, a héten el kell készíteni az adventi koszorúkat. Szabi a pék most egy ehető változatot mutat nekünk, amely nemcsak gyönyörű, de isteni finom is, íme a szicíliai buccellato receptje.
Szabi, a pék megmutatja, hogy készül a házi kovászolt kenyér ropogós héjjal és puha, foszlós belsővel.
Szabadfi Szabolcs, vagyis, ahogy mindenki ismeri: Szabi, a pék megmutatja, hogy készül el otthon, házilag a ropogós rozscipó.
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, sós fonott kalácsot. Már önmagában is mennyei, de a húsvéti sonkához is tökéletesen passzol, vagy akár szendvicseket is készíthettek belőle. Érdemes kipróbálni!
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós kovászolt kenyeret.
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette visszatérő sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogyan készíthetünk otthon sós, ricottás krémmel töltött ökörszemet.
Így készül a tökéletes pacsni! A receptet nem más, mint az ország pékje, Szabadfi Szabolcs mutatja meg nekünk.
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon foszlós bagetteket és batardokat.
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg most velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! A Péksuli első óráján terítéken a kiflik, a zsemlék és a csigák!
Március 25-én kezdetét vette az ország nagy sütiversenye, az Ide Süss. A Viasat3 képernyőjén futó műsorban amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok versenyeznek, akiknek teljesítményét idén is Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs - vagy ahogy sokan ismerik, Szabi, a pék - bírálják.