Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az aputestű Will Smith tovább sokkol – Jamie Lee Curtis is bejelentkezett

default user icon
MME
Ahogy azt korábban megírtuk, Will Smith egy retusálatlan fotóval jelezte Instagram oldalán, hogy bizony őt is megviselte a karanténidőszak, és jó néhány kilót magára szedett. A aputestű színész továbbra sem szégyelli azt, amit a tükörben lát, sőt! Egy újabb pocakos képpel jelentkezett a színész, sajátos önbizalom-fejlesztő tréningjének hatására pedig filmes kollégája, Jamie Lee Curtis is bejelentkezett.

Miután Smith első fotója szó szerint letarolta a közösségi mégidát, azóta kiderült, hogy már el is szánta magát egy komoly életmódváltásra és leáll a már határtalan méreteket öltő éjféli muffin lakomákkal is. A tervezett átváltozás folyamatát hamarosan egy dokumentumfilmben is nyomon követhetjük majd. Várható volt egyébként, hogy a színész nem fog sokáig ebben a helyzeben dekkolni, szóval talán most látjuk így utoljára:  

Rengetegen fejezték ki hálájukat annak kapcsán, hogy elindított egy őszinte párbeszédet a témában. Mi sem bizonyítja jobban a kampány sikerességét, mint hogy a második fotó megjelenése után már Jamie Lee Curtis is becsatlakozott a kezdeményezésbe egy fehérneműs képpel. A színésznő amúgy most forgatja Budapesten a Borderlands című sorozatát, ami egy videójáték adaptáció.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss