Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű avokádókrém

MME MME
3 5/5
15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást megfőzzük, lehűtjük, majd megtiszítjuk. Az avokádót félbevágjuk, kiszedjük a magját, és kikaparjuk a húsát. A hagymákat megtiszítjuk és feldaraboljuk.
  2. Az avokádót, a főtt tojást, a vörös- és fokhagymát késes aprítóba tesszük. Megsózzuk, megborsozzuk, és megcsepegtetjük egy kevés citromlével. Egyneművé mixeljük, és pirítóssal vagy tortilla csipsszel tálaljuk.

    A LEGJOBB AVOKÁDÓS RECEPTEK >>> 

    Mártogatósok, szószok, krémek >>> 

    Uzsonnakrémek >>> 

Megjegyzés

Izraeli anyósomtól tanultam. Kóser konyhát vezetők is fogyaszthatják. Olajos tonhalat, szardíniát és cottage sajtot szoktunk mellé fogyasztani. Egyik kedvencem, mert ha jó érett avokádót használunk, a tojással együtt selymes, bársonyos állagú krémet kapunk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss