Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

81 évesen lett címlaplány Martha Stewartból: fürdőruhában pózol a legismertebb háziasszony

default user icon
MME
Világszerte százezrek követik figyelemmel még ma is, hogyan él és mozog a konyhában Martha Stewart. Az amerikai üzletasszony és író neve szinte fogalommá vált, receptjeivel és konyhai praktikáival pedig milliók életét tette könnyebbé.

Martha Stewartot számtalan tévéműsorban láthattuk már az elmúlt évtizedek során, melyekben hol főzni, hol kertészkedni tanította a nézőket, de szerepelt olyan realityben is, melyben alkalmazottat keresett magának, és rengeteg olyan film és sorozat is készült, melyekben önmagát alakítva egy-egy jelenet erejéig megörvendeztette a nézőket.

Ha valaki azt hitte, Martha Stewart már nem tud meglepetést okozni, akkor tévedett, az üzletasszony ugyanis 81 évesen címlaplány lett. A Sports Illustrated nevű lap fürdőruhákat bemutató különszámának borítóján három másik hölgy mellett Martha Stewart is helyet kapott, ezzel pedig ő lett a magazin legidősebb címlaplánya.

Stewart elmondása szerint azért vállalta a felkérést, hogy bebizonyítsa, nem számít a kor, és a nők bármelyik életkorban jól nézhetnek ki és jól érezhetik magukat a bőrükben. A lap tavaly novemberben kereste meg az üzletasszonyt, akinek három hónapja volt felkészülni a januári fotózásra. Nem is tagadja, hogy az ő korában egy ilyen feladat már komoly kihívás, de törekedett arra, hogy a legjobb formáját hozza. A fotózás miatt novembertől januárig nem evett kenyeret és tésztát, minden második nap pilatesre járt, viszont nem éheztette magát – írja az ET Online.

Martha Stewarttól nem áll távol a modellkedés, ugyanis már nagyon fiatalon feltűnt a kamerák előtt. Első reklámszerepét 15 évesen kapta, a főiskola alatt pedig modellmunkákat vállalt, hogy kiegészíthesse az ösztöndíját.

Borítókép: Northfoto/Jeremy Smith/imageSPACE/MediaPunch

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek