Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vége! Bezár a toplistás budapesti cukrászda: a Hauer után újabb helytől kell búcsút vennünk

default user icon
MME
A Hauer Cukrászda tavalyi bezárásának híre, majd a helyére tervezett konditerem sokakat foglalkoztatott az utóbbi hetekben. A legendás cukrászda azonban nem az egyetlen édes hely, melytől búcsút kell vennie a budapestieknek. A két üzletet is működtető Desszert.Neked a napokban jelentette be, hogy bezárnak.

A Desszert.Neked egy francia stílusú desszertező, melyet többször is beválasztottak az ország tíz legjobb cukrászdája közé. Két üzlettel is rendelkeztek a fővárosban, melyek közül az egyik az Allee plázában, a másik a Paulay Ede utcában működött. A kettő közül előbbit már bezárták, most pedig az utolsó üzlet is lehúzza a rólót május végén. A döntésről a Desszert.Neked a saját Facebook-oldalán tájékoztatta a vásárlóit.


„Az elmúlt időszakban igyekeztünk mindent megtenni, hogy a Desszert.Neked cukrászműhelyt életben tartsuk. A költségeink és az alapanyagárak folyamatos emelkedése miatt azonban a cukrászda üzemeltetése jelen formájában sajnos tovább nem fenntartható. A fentiek miatt az Allee-ban található üzletünk bezárását követően a Paulay utcában lévő üzletünket is bezárjuk"
– olvasható a desszertező közleményében.

A Desszert.Neked Paulay utcai üzlete május 28-ig tart nyitva.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss