Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött kifli édesen és sósan

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A kifliket középen félbe, majd keresztbe vágjuk, így egy kifliből lesz 4 db negyed kiflink. A kiflik belsejét kikaparjuk, nem muszáj alapos munkát végeznünk, csak legyen benne egy kis mélyedés.
  2. A sós változathoz megvajazzuk a kifliket, a negyedekbe vágott virsliket belefektetjük és megszórjuk reszelt sajttal.
  3. Az édes változathoz a túrót krémesre keverjük a citrom reszelt héjával és kifacsart levével és a vaníliás cukorral, majd megtöltjük a kifliket.
  4. Forró sütőben 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük őket.

Így készítheted el a töltött kifliket! >>>

VICCES REGGELIK ÉS UZSONNÁK GYEREKNAPRA, MELYEKET MINDEN LURKÓ IMÁD! >>> 

VILLÁMGYORS REGGELI, AMIT MINDEN GYEREK IMÁD: MUFFINTEPSIBEN SÜLT PALACSINTA >>> 

Megjegyzés

Reggelire gyerekeknek kiváló választás lehet egy bögre finom teával. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss