A langyos tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A tejfölben (ne legyen hideg) simára keverjük a tojás sárgáját. A liszttel elkeverjük a sót, és belemorzsoljuk a margarint.
Hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a tojásos tejfölt és a túrót is. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd fél órát pihentetjük.
A tésztát 1 cm vastagra kinyújtjuk. Megszórjuk a reszelt sajt 2/3-ával. Szorosan feltekerjük, mintha bejglit készítenénk. Fél órát hűtőben pihentetjük.
A tésztatekercsből egyetlen, kb. 3 cm vastagságú téglalapot nyújtunk. Megkenjük egy tojás sárgájával, és rászórjuk a maradék sajtot.
Késsel kb. 4x4 centis kockákat vágunk, sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben, alsó-felső sütéssel 200 fokon 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük.