Elkészítés: A tésztához a 4 tojást szétválasztjuk, a fehérjéket felverjük, a sárgákat habosra keverjük 4 evőkanál cukorral, amit aztán óvatosan a fehérjébe forgatunk a sütőporral elkevert, szitán átszűrt liszttel együtt. 3 részre osztjuk. Az egyik részbe 1 evőkanál diót keverünk, másikba 1 evőkanál kakaóport, a harmadik részt simán hagyjuk. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük egymás mellé a 3 részt, és előmelegített sütőben, kis lángon kb. 20 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A krémhez 1 l tejet felteszünk melegedni. A többi tejet habverővel összekeverünk 2 tojással, 4 evőkanál liszttel, 6 evőkanál kakaóporral és 1 csomag vaníliás pudingporral, majd a forró tejhez öntjük, folyamatosan kevergetve besűrítjük. Ha túl sűrű lenne, pici tejet önthetünk hozzá. Mikor elzártuk a gázt, hozzáadjuk az ízlés szerinti cukrot, a margarint, a rumba áztatott mazsolát, darált diót és csipetnyi sót.
Mikor kész a tészta, felkockázzuk, meglocsoljuk a kb. 2 dl rumos (vagy aromás) tejjel, egy jénai aljára halmozzuk, ráöntjük a krémet, és hagyjuk kihűlni. Ezután habrózsákkal díszítjük, amiket meghinthetünk kicsi frissen darált dióval.