Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majonézes tonhalkrém

MME MME
4.8/5
15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tonhalat lecsöpögtetjük, egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk. A vöröshagymát apróra reszeljük, és a halhoz keverjük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt és a joghurtot.Tálalásig a hűtőbe tesszük. Pirítóssal kínáljuk.

17 MEGUNHATATLAN SZENDVICSKRÉM ÉS MÁRTOGATÓS UZSONNÁRA VAGY VACSORÁRA >>> 

VILLÁMGYORS VENDÉGVÁRÓ: TŐKEHALMÁJKRÉM POFONEGYSZERŰEN! >>> 

TONHALSALÁTA, AHOGYAN MÉG NEM PRÓBÁLTAD - VIDEÓ! >>> 

Megjegyzés

Sózáskor kóstoljuk meg, mert néhány tonhal sós, míg a másik nem! Lehet szaporítani főtt tojással, ehhez az adaghoz 2 nagy vagy 3 kisebb tojás elég, ezt apróra reszelve adjuk hozzá! Lehet még reszelt sajtot is tenni bele, füstölt sajttal is nagyon finom! Valamint ugyanígy készíthetjük tőkehalmájjal, de természetesen akkor jóval drágább lesz, mert abból dupla ennyi kell! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss