Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Dr.Gondek Károlyné
Cikk
A hal (konzerv vagy sem) tele van vitaminokkal, omega 3 zsírsavakban gazdag, és még a fogyásban is segít. A konzerv ráadásul olcsó és villámgyorsan készíthető belőle ehető étel, így arra biztatunk mindenkit, tartson a spájzban néhány dobozzal. Felhasználási tippjeinket megfogadva változatos fogásokat készíthettek belőle!
A legtöbb háztartásba akad legalább három-négyféle halkonzerv, amelyek fő felhasználási területe a reggeli. Bizonyos esetekben azonban ezek a halkonzervek életet is menthetnek, hiszen, ha van halkonzerv, akkor már főzni is lehet belőle. Halkonzervvel áthidalható egy hirtelen jött vendégség, egy be nem tervezett ebéd vagy egy félig kész saláta.
Videó
Ha az az abszurd helyzet áll elő a háztartásodban, hogy áramszünet van, és nincs otthon egy darab elemlámpád, mécsesed vagy gyertyád sem, ellenben tonhalkonzervvel jól állsz - megmenekültél az órákon át tartó sötétségtől!