Elkészítjük a pácot, egy keverőtálba kanalazzuk az olívaolajat, hozzáöntjük a narancslevet, a Worcestershire-szószt, a vörösborecetet, a lime levét, a mézet és a dijoni mustárt. Fűszerezzük a csilipaprikával, a római köménnyel, az oregánóval, hozzányomjuk a fokhagymát, megborsozzuk, majd az egészet jó alaposan homogénre keverjük.
A hátszínszeleteket a hús rostjaira merőlegesen 3-4 milliméteres csíkokra vágjuk. Ezután alaposan összeforgatjuk a páccal, majd letakarva a hűtőben pihentetjük legalább két órán keresztül, sütés előtt fél óráig pedig szobahőmérsékleten hagyjuk állni.
Egy serpenyőt közepesnél magasabb fokozaton hevíteni kezdünk, addig, amíg szinte füstölni nem kezd. Ekkor beletesszük a pácolt húst, sózzuk, majd egyszer jól átkeverjük. Azután nagyjából 2 percig hagyjuk lepirulni, nem kavargatjuk. Amikor a húscsíkok kétharmada kifehéredett, megkeverjük, kanalazhatunk hozzá a pácból, és nagyjából még 1-2 percig pirítjuk. Levesszük a tűzről, és egy másik edénybe helyezve pihentetjük.
A serpenyőt visszatesszük a tűzre, és beletesszük a megtisztított, felszeletelt fehér hagymát, majd hozzáadjuk a megmosott, csíkokra vágott paprikát, és időnként kevergetve pár percig pirítjuk. Ízesítjük sóval, hozzáadjuk a hús visszamaradt páclevét, és 5-7 percig néha megkeverve pirítjuk, pároljuk. Akkor jó, ha a zöldségeknek még tartása marad. Ekkor elzárjuk a hőt a serpenyő alatt, beletesszük a húst, és alaposan összeforgatjuk az egészet.
Nem marad más, mint a fajitas összeállítása: a tortillalapokat egy tiszta serpenyőben átmelegítjük, majd megkenjük vékonyan tejföllel, erre kanalazzuk a guacamolét, szépen elkenjük ezt is, majd ráhalmozzuk a fűszeres húsos-zöldséges keveréket. Megszórjuk petrezselyemmel vagy korianderrel, kezünkkel félbehajtjuk a tortillát, és már falatozhatjuk is. Kiegészítésként paradicsomsalsát is készíthetünk hozzá.