Megfőzzük és megpucoljuk a tojásokat, félbevágjuk őket és egy kiskanállal kikotorjuk a belsejüket. A tojássárgákhoz hozzákeverünk egy kis mustért, margarint, majonézt, tejfölt és egy kevés apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük, majd a masszát visszatöltjük a tojásokba.
A franciasaláta elkészítése előtt tartásmártást készítünk: összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, majd ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, cukorral.
A salátához forró, sós vízben megfőzzük a zöldségeket, majd lecsepegtetjük, és egy tálra rakjuk, hogy kihűljön. Hozzákeverjük a konzerv kukoricát, a felcsíkozott hagymát és végül az előzőleg elkészített tartármártást.
Egy tálat kibélelünk fejes saláta levelekkel, ráöntjük a francia salátát és a tetején szép sorban végigpakoljuk a kaszinótojásokat. Díszítésként cikkekre vágott paradicsomot és felezett uborkakarikákat tűzünk a tojások közé.