Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kaszinótojás franciasalátával

> 90 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

  1. Megfőzzük és megpucoljuk a tojásokat, félbevágjuk őket és egy kiskanállal kikotorjuk a belsejüket. A tojássárgákhoz hozzákeverünk egy kis mustért, margarint, majonézt, tejfölt és egy kevés apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük, majd a masszát visszatöltjük a tojásokba.
  2. A franciasaláta elkészítése előtt tartásmártást készítünk: összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, majd ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, cukorral. 
  3. A salátához forró, sós vízben megfőzzük a zöldségeket, majd lecsepegtetjük, és egy tálra rakjuk, hogy kihűljön. Hozzákeverjük a konzerv kukoricát, a felcsíkozott hagymát és végül az előzőleg elkészített tartármártást.
  4. Egy tálat kibélelünk fejes saláta levelekkel, ráöntjük a francia salátát és a tetején szép sorban végigpakoljuk a kaszinótojásokat. Díszítésként cikkekre vágott paradicsomot és felezett uborkakarikákat tűzünk a tojások közé. 

KASZINÓTOJÁS FRANCIASALÁTA TALPON (HIDEGTÁL) >>> 

Csirkemájas kaszinótojás >>> 

TOJÁSSAL TÖLTÖTT SAJTÉKRÉMES PAPRIKA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss