Elkészítés: A csirkemellet, a paprikákat és a hagymát vágjuk vékony csíkokra. Keverjük össze a pác összes hozzávalóját, és tegyük egy nagy, lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba. Keverjük hozzá a húscsíkokat, és zárjuk le a zacskót vagy dobozt. Hagyjuk pácolódni 2-3 órán keresztül.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és kevés olajon hirtelen pirítsuk át a csirkemellcsíkokat, majd tegyük félre. A paprikákat és a hagymát tegyük a serpenyőbe, és öntsünk hozzá egy kis olívaolajat. Kevergessük, míg félig megpuhul. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tegyük vissza a húscsíkokat, és pár percig pároljuk együtt a paprikával.
Tálalhatjuk tortillában, rizzsel vagy friss kenyérrel. Jó étvágyat kívánok hozzá!