Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás taco házi tortillával

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet, sót, sütőport a zsírral elmorzsoljuk, majd a vízzel kézzel összegyúrjuk és fél órát lefóliázva állni hagyjuk.
  2. Amíg pihen a tésztánk, az avokádót a lime-al és chilipaprikával pépesítjük, illetve a hagymát a korianderrel összevágjuk.
  3. A tésztából kb. 50 grammos golyókat gyúrunk, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk.
  4. Száraz, teflonos serpenyőben a tortilla lapokat oldalanként 2-2 perc alatt, erős lángon megpirítjuk.
  5. A sonkát felmelegítjük, nagyobb darabokra törjük és a zöldségekkel betöltjük a még meleg tacóba és azonnal fogyasztjuk!


Ezek is érdekelhetnek

Friss