Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tépett csirke (pulled chicken) tortillával

MME MME
> 90 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat egy hőálló edénybe helyezzük. Rápakoljuk a lila hagymát, a magos mustárt, a sűrített paradicsomot, a mézet, a füstölt pirospaprikát, a balzsamecetet, és a szójaszószt. Ezután sózzuk, borsozzuk, aztán mehet rá a sör és az olaj, majd jól összekeverjük az egészet. Ha ezzel megvagyunk, a fokhagymát is rádobjuk.
  2. Lefedve sütőbe tesszük, és 150 fokon 3 órán át főzzük, majd fedő nélkül még 15 percet. Ha letelt az idő, kivesszük a sütőből, és a husikat áttesszük egy kényelmesebb tálba, ahol két villa segítségével szálaira húzzuk. Miközben hül, még sok nedvességet vesz fel a hús, szóval ne aggódjunk, ha kicsit szaftosabb. 
  3. Tálaláshoz egy tortilla lapot megpakolunk salátalevéllel, koktélparadicsommal, majd egy adag húst szépen, egyenletesen ráhalmozunk. Ezután nincs más dolgunk, mint összehajtani a tortillát és már tálalhatjuk is.  

NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A TÉPETT CSIRKE TORTILLÁBA TÖLTVE >>> 

BAJOR KRUMPLISALÁTA GRILLKOLBÁSSZAL >>> 

COLESLAW KÁPOSZTASALÁTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss