A körethez a burgonyát héjastól alaposan megmossuk, szárazra töröljük, majd cikkekre vágjuk. Az olajat összekeverjük a sóval és borssal, beleforgatjuk a krumplicikkeket, majd egy sütőpapírral bélelt vagy kiolajozott tepsibe terítjük és 190-200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a szárnyvégeket eltávolítjuk, majd minden szárnyat kettévágunk a forgónál. A húsdarabokat megsózzuk, a többi fűszert összekeverjük, és bedörzsöljük vele a húst.
A kukoricalisztet összekeverjük a durvára tört kukoricapehellyel. A szárnyakat először a búzalisztbe, majd felvert, megsózott tojásba, végül pedig a kukoricás keverékbe forgatjuk. Egy lábasban felhevítjük az olajat, majd közepesen forró olajban aranyszínűre süstjük szárnyakat. Tálalásig konyhai papírtörlőre szedjük.
A mártogatóshoz összekeverjük a tejfölt a majonézzel, a megtisztított, feldarabolt újhagymával, a megpucolt, lereszelt fokhagymával, és ízlés szerint megsózzuk. A sült csirkeszárnyak és a burgonya mellé tálaljuk.