A csirkeszárny az egyik legízletesebb húsféleség, nem véletlenül nagyon kedvelt. Sok helyen igazi ínyencségnek számít. Nagyon finom sütve, kirántva, grillezve különféle szószokkal párosítva. Levesbe főzve szintén kitűnő. Egészben és az ízületeknél elvágva is felhasználható.
Élelmiszerboltok húspultjában, henteseknél kapható.
Hűtőszekrényben a felhasználásig, illetve mélyhűtőszekrényben lefagyaszhat akár 4 hónapig.
126 kcal
22 g
3.5 g
0 g
Ha nem szeretsz szenvedni a gomba panírozásával, ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozz. A megpucolt gombákat belerakod először a lisztes dobozba, összerázod kicsit (nem törik szét a gomba), majd át a tojásos dobozba, összerázod kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa. Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudsz panírozni, és egyenletes is lesz mindenhol.
Beküldő: Diána