Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karaj paprikás-lisztes bundában

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított sertéskarajt szeletekre vágjuk, és kissé kiklopfoljuk. A megtisztított, átnyomott fokhagymát összekeverjük a tejjel, belerakjuk a hússzeleteket, majd lefedve a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
  2. Másnap lecsepegtetjük a húsokat, besózzuk őket, és megforgatjuk a pirospaprikával elvegyített lisztben. Azután közepes lángon pirosra sütjük mindet a felforrósított olajban.
  3. Egy nagyobb fazékban zsírjára sütjük a feldarabolt szalonnát. Beleforgatjuk a megtisztított, felcsíkozott kelkáposztát, ízlés szerint megsózzuk, és puhára pároljuk. Ha szükséges, hozzáöntünk egy kevés vizet. Végül hozzáadjuk a tejszínt, és forralunk rajta egyet. Ezzel kínáljuk a hússzeleteket.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek